Bodyworks Studio

vrijdag 18 mei 2012

Kan niet geloven dat ik zo lang niet heb geschreven, maar het leven heeft niet stilgestaan!

Vanavond is mijn nieuwe website live gegaan 

en volgende week vertrek ik alweer naar Griekenland om les te geven en te behandelen op Karpathos samen met Carla Groen en haar man Henk van Zeijl.
Alsof het gisteren was dat ik daar op het strand stond les te geven en genoot van de mensen, het heerlijke weer en het lekkere verse gezonde eten.

In de tussentijd heb ik afscheid genomen van dierbare vriendinnen die het tijdelijke met het eeuwige hebben verwisseld. Heb ik fysieke uitdagingen overwonnen. Ben ik inmiddels bijna 20 kg afgevallen vanaf mijn hoogste gewicht en ga ik vrolijk verder met trainen en het omarmen van mijn nieuwe dieet (geen dieet maar een levenswijze!). Vind ik het nog altijd heerlijk om mijn cliënten te behandelen en vind ik het super dat er nog steeds nieuwe  bij komen en dat er ook af en toe verloren schapen terugkeren. Heb ik een heel seizoen, onder de bezielende leiding van Anushka Hofman, lesgegeven aan Do-In docenten op de Nederlands School voor Klassieke Shiatsu, wat ik ook heerlijk vond. Ga ik in de rest van het jaar mij meer richten op mijn eigen ontwikkeling en de opleidingen die ik graag nog wil volgen, zoals de verkorte acupunctuur opleiding en de Doula opleiding. Kijk ik niet uit naar de BTW verhoging. Ga ik proberen meer aandacht te besteden aan mijn vrienden, die ik schromelijk verwaarloos sinds ondernemer ben. En was het weer een onvoorstelbaar feest om in Glasgow te zijn om mijn favoriete band in al hun glorie live te bewonderen, te knuffelen en met kletsverhalen te bombarderen.


Life is great!
And I feel good!

YoffGeen opmerkingen:

Een reactie posten